Vind jij SEO ook zo boeiend?

Werken bij Amos and Andy

Werken bij Amos & Andy voelt helemaal niet als werken, voor ons in ieder geval niet en misschien voor jou ook niet. Heb jij een voorliefde voor SEO en zoekmachinemarketing en vind je het boeiend en leuk om hiermee bezig te zijn? Dan zijn we nu al geïnteresseerd in je, zo makkelijk gaat dat! Want kennis bijspijkeren en je skills verfijnen, dat is allemaal te regelen met kennisoverdracht, (online) trainingen en cursussen. Wat niet aan te leren is, is ‘de liefde voor het vak’ zoals dat zo mooi heet.

Wij zoeken collega’s die het willen uitzoeken, die zich graag elke dag onderdompelen in de wereld van SEO. Vakidioten (in wording) die beter willen worden in wat ze toch al leuk vinden om te doen en bovenal: willen winnen! Uiteindelijk is dat natuurlijk waar het om gaat. Die bezoekers pakken die anders misschien wel naar de website van de concurrent gegaan waren.

Een paar voordelen van deze ‘baan’:

  • Flexibele werktijden
  • Geen kantoorbaan, maar werken op elke lokatie
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Werken met liefhebbers van SEO in een gedreven team
  • Toegang tot een netwerk van specialisten

Leren bij Amos and Andy

Onze online marketing stage gaat je een flinke boost geven op het gebied van SEO & SEA. Je draait mee op klantprojecten omdat wij een rotsvast geloof hebben in ‘learning by doing’. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit copywriting, concurrentie- en keyword analyses doen en technische scans van websites uitvoeren. Daarnaast krijg je de ruimte om Google certificeringen te halen waar je veel aan hebt en die zeker niet misstaan op je CV.

Ben jij 110% gemotiveerd en wil je echt beter worden op het gebied van zoekmachinemarketing? Neem dan contact met ons op en wie weet werk jij binnenkort in ons team! O ja, natuurlijk krijg je een stagevergoeding en als je echt lekker gaat, dan ligt er meteen een baan op je te wachten waarbij je zeer flexibel bent in het indelen van je werktijden en de locatie waar je wilt werken. Nog zo’n fijn voordeel van online werken 🤓!

Nieuwsgierig geworden?

Ben je klaar om te gaan knallen? Wil je laten zien wat je in je digitale mars hebt? Neem dan contact met ons op.

Een mailtje sturen mag natuurljk ook.