Abonnementen

Abonnement of maatwerk

Ontdek en profiteer van de unieke prijs-prestatieverhouding van een SEO- en content abonnement. Met zorg samengesteld en in verhouding altijd goedkoper dan afrekenen op uurbasis!

En natuurlijk is er ook maatwerk mogelijk. Gewoon even bellen. Dan kunnen wij met jouw doelstellingen in gedachten een SEO-analyse uitvoeren en – strategie samenstellen. En komen we onze ideeën en aanpak graag presenteren.

Wat krijg je voor je geld?

Onze aanbevelingen zijn overzichtelijk, concreet en geschreven in begrijpelijke taal. Dus niet van die dikke pakken papier met jargon waar niemand binnen de organisatie blij van wordt. Maar hands on advies en ‘wat krijg ik voor mijn geld’ omgerekend naar investering – opbrengst in klinkklare euro’s.

Bij ons dus ook geen automatisch gegenereerde rapportjes met een rijtje open deur adviezen. Die worden al genoeg gegeven. Naast onze strakke analyses en klinkende adviezen gaan we je laten zien wat we bedoelen met die aanbevelingen en helpen mee in de uitvoering daarvan.

  • We zetten een paar artikelen -of landingspagina’s voor je op die je direct kan inzetten en als voorbeeld kan gebruiken voor je team.
  • Leren jullie SEO proof te gaan schrijven zonder afbreuk te doen aan tone of voice.
  • We zitten met de developers om de tafel om te laten zien hoe je Structured Data (goed) implementeert, een optimale SEO URL structuur optuigt en je vanuit techniek maximaal bij kan dragen aan SEO.

En niet alleen de voorkant nemen we mee. We kijken ook naar GA4, hoe we jullie CMS SEO proof kunnen krijgen en welke SEO tool(s) je kunt koppelen zodat je ons straks niet meer nodig hebt.

Werken jullie samen met (nog tien) andere bureaus? Mooi, dan zorgen we ook dat alle partijen begrijpen waarom SEO onmisbaar is en dat we straks met zijn alleen te hete bitterballen eten om te vieren dat we hoger ranken, meer kliks genereren en die omzet aan het binnen trekken zijn.

En omdat SEO een manier van denken is, betekent dit dat er vaak een stuk verandermanagement binnen een organisatie bij komt kijken. SEO doe je er niet ff bij, niet als je het serieus neemt. SEO ligt niet alleen op ons bordje, van de developer en de content manager, maar moet straks breder gedragen worden in de organisatie. Ook hier helpen we bij, vinden we leuk en (na een tijdje) onze klanten ook.

Want.. ons doel is ALTIJD dat jij (en je team) straks ‘SEO denkt’. Bij alles wat je doet.

Onze maandabonnementen

SOORT ABONNEMENT
(afneembaar vanaf 6 maanden)

BASIC

COMPLETE
(meest gekozen)

PRO

PRIJS
(ex. BTW en tooling)

1595,- 2995,- 4995,-

Verandermanagement.
Je team en organisatie gaan SEO denken.

2,5 uur 4 uur 8 uur

Google innovaties.
Je team gaat mee op de laatste SEO-ontwikkelingen.

1 uur 2 uur 3 uur

Technische analyse.
Insights en to do’s voor je developers.

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

SERP analyse.
Tips & tricks voor meer zichtbaarheid op de SERP.

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

Authority analyse.
Realistische optimalisatie punten.

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

Keyword analyse.
Top X keywords en wekelijks SEO proof content.

Top 25 Top 50 + content tbd. Top 100 + content tbd.

Content analyse.
SEO proof content how to’s. Herschreven of nieuw.

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

Concurrentie analyse.
Stand van zaken en to do’s om ze in te halen.

Tot 5 concurrenten
(owned)

Tot 5 concurrenten
(owned + paid)

Tot 10 concurrenten
(owned + paid)

Backlink analyse.
Slimme backlink kansen, gefilterd en op prioriteit.

X Top 10 Top 25

SEO proof tips.
URL structuur, file name en ALT protocol e.g.

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

Tooling.
(e.g. GA4, GTM, Google Data Studio).

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

Backend insights.
(SEO proof CMS + koppelingen).

Advies Advies + hulp bij implementatie Advies + hulp bij implementatie

Conversie analyse.
CRO aanbevelingen voor je team.

X X V

Tweewekelijkse sessie.

1/2 uur
(online)

1 uur
(online of op locatie**)

2 uur
op locatie**

voor 1 productgroep of dienst (max. 5 producten) voor max. 3 productgroepen of diensten (max. 10 producten) voor max. 5 productgroepen of diensten (max. 25 producten)

* Onze adviezen zijn gebaseerd op (markt)onderzoek, data, testen, insights, analyses en rapportages uit verschillende SEO tools.

** Beetje in de buurt van Amsterdam is geen probleem, maar naar Groningen moeten we toch een keertje tanken dus dan rekenen we een kilometervergoeding.

Maatwerk voor SEO

Zal je net zien. Paar mooie abonnementen op een rijtje, maar wat jij zoekt zit er natuurlijk weer niet tussen. Geen probleem, we bieden ook maatwerk. Kun je gewoon je eigen menu samenstellen. Waar wij natuurlijk aangeven of iets wel of geen slimme keuze is. En ook bij maatwerk geldt dat SEO nog steeds tijd nodig heeft.

Performance based SEO, kan dat ook?

Ja hoor, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Niet altijd, maar vaak wel. De voorwaarde voor een performance based deal is dat we met elkaar in hetzelfde schuitje zitten. Dikke plus bij jou, dikke plus bij ons. Bikkelen om ergens te komen? Dan doen we dat ook samen. En ook bij performance based geldt dat het tijd nodig heeft. Dus een maandje proberen om snel te scoren, daar doen we niet aan.

Veelgestelde Vragen

Welk abonnement moet ik kiezen?

Dit hangt van meerdere factoren af en we helpen je natuurlijk graag bij het kiezen. Denk aan de grootte van de organisatie, de historie op het gebied van SEO, wat er aan resources beschikbaar is en hoe groot en intensief het concurrentieveld is. Het kan ook zijn dat we tot een maatwerk abonnement komen. Laten we eens beginnen met kennismaken? We raden altijd aan om onze gratis SEO scan te doen. Dan drinken we niet alleen koffie maar kunnen we het meteen hebben over jouw merk en jouw SEO behoefte.

Hoe lang zit ik aan een abonnement vast?
Het korte antwoord: je zit nooit aan een abonnement vast.

De reden dat wij abonnementen aanbieden is omdat we hiermee duidelijk willen maken dat SEO een manier van denken vereist waar de factor tijd belangrijk is. Je kunt SEO en SERPO niet ‘eventjes’ doen. Het is een on going proces waarbij je het slimmer en beter wilt (blijven) doen dan je concurrenten.

Hoe makkelijk kan ik opzeggen?
De opzegtermijn is altijd slechts 1 maand. Als in een samenwerking een van de partijen er geen zin of vertrouwen meer in heeft dan geloven wij niet dat het nog een succes kan worden. Iedereen moet te allen tijde zijn tijd en energie in zaken kunnen steken waar ze in geloven en waar de samenwerking werkt. Dit geldt voor onszelf en voor onze klanten. Dus geen moeilijke contracten met allerlei bepalingen.
Wat voor garanties krijg ik op mijn investering?
Dit bepalen wij altijd per klant. We hebben uiteraard de nodige ervaring met andere klanten maar de resultaten verschillen afhankelijk van branche, concurrentieveld en grootte.

Wat we in ieder geval niet gaan doen is je een nummer 1 positie beloven zoals je zo vaak voorbij ziet komen. En we doen ook niet aan kwantitatieve link building met de hoop dat dit voldoende bijdraagt aan ranking. Op basis van data over de organisatie, de branche en de staat van de organische rankings wordt een gedegen strategie bepaald die voor langere tijd gevolgd zal gaan worden.

Werken jullie ook performance based?

Jazeker. Daar heb je dan net overheen gelezen, zeker? Dit vereist wel wat andere afspraken zodat dit voor alle betrokken partijen interessant is. In veel gevallen is performance based zeker mogelijk. We zeggen hier ook bij dat we wel altijd een stukje vaste maandfee rekenen. Meer weten? Pak die telefoon of stuur een mail. Dan kijken we samen of een performance based deal gaat werken voor alle partijen.